Krajská organizace SZ v Ústeckém kraji je reprezentantem Strany zelených na území kraje. Krajskou organizaci vede rada krajské organizace v čele s předsedou a místopředsedy. Rada je volena krajskou konferencí, které se účastní zástupci všech základních organizací na území kraje. Strana zelených má v Ústeckém kraji několik desítek obecních zastupitelů ve větších i menších městech.

Vedení kraje

Petr Globočník
předseda KO SZ ÚK
Email: petr.globocnik@zeleni.cz

Adam Souček
1. místopředseda KO SZ ÚK
Email: soucekadam@seznam.cz

Karel Karika
2. místopředseda KO SZ ÚK
Email: karika@karika.cz

Další členové RKO: Štěpánka Hubertová, Lenka Simerská

Více informací k jednotlivým členům a členkám RKO najdete zde.

Krajská revizní komise: Michal Tétauer (předseda), Jan Hrkal, Ladislav Macák, Jaroslav Michl, Lukáš Sláma

Transparentní účet KO SZ ÚK:

2700436162/2010 (Nejde o účet pro placení členských příspěvků. Členské příspěvky se platí na účet hlavní kanceláře SZ. Více informací zde: http://www.zeleni.cz/pro-cleny/clenske-prispevky/)

Základní organizace v Ústeckém kraji

V Ústeckém kraji v současné době funguje celkem 16 základních organizací Strany zelených. Jejich přehled i s kontakty na předsedy a předsedkyně najdete níže:

ZO Předseda/kyně Email Telefon
Bílinsko Očková Marcela bakan@post.cz
Horní Jiřetín Schlőgel Ferry s.ferry@seznam.cz +420 605 177 695
Chomutov Palán David david.palan@zeleni.cz +420 603 317 011
Klášterec nad Ohří Gabriel Jaroslav jaroslav.gabriel@auxilien.cz
Libochovice Beneš Jaroslav benes.jar@gmail.com +420 725 870 694
Litoměřice Panaš Petr petr.panas@email.cz +420 776 022 050
Litvínov Globočník Petr p.globocnik@gmail.com +420 605 103 959
Louny Žalud Jan jzalud@atlas.cz +420 602 161 104
Milešovské středohoří
Most Hrubeš Jan hrubes.jan@gmail.com +420 774 583 579
Mšené-lázně Moravec František FandaM@seznam.cz +420 777 270 509
Štětí Rygl Milan cikmil1961@seznam.cz +420 602 104 280
Teplice Souček Adam soucekadam@seznam.cz +420 608 936 333
Ústí nad Labem Oslej Dušan dusan.oslej@zeleni.cz +420 774 556 240
Vrskmaň Trubačová Jaroslava jarka.trubacova@seznam.cz +420 608 536 043
Žatec Holienčinová Alena harmony@seznam.cz

Pozn.:

ZO Bílinsko má rozhodnutím krajské konference rozšířenou územní působnost na území obcí Bílina, Duchcov, Hostomice, Hrobčice, Ledvice, Měrunice a Světec.

ZO Chomutov má rozhodnutím krajské konference rozšířenou územní působnost na území obcí Bílence, Blatno, Boleboř, Březno, Černovice, Domašín, Droužkovice, Hora Svatého Šebestiána, Hrušovany, Chbany, Chomutov, Jirkov, Kadaň, Kalek, Kovářská, Kryštofovy Hamry, Křimov, Libědice, Loučná, Málkov, Mašťov, Měděnec, Místo, Nezabylice, Okounov, Otvice, Perštejn, Pesvice, Pětipsy, Račetice, Radonice, Rokle, Spořice, Strupčice, Údlice, Vejprty, Veliká Ves, Vilémov, Všehrdy, Všestudy, Výsluní a Vysoká Pec.

ZO Milešovské středohoří má rozhodnutím krajské konference rozšířenou územní působnost na území obcí Bořislav, Bžany, Dolní Zálezly, Habrovany, Chotiměř, Jenčice, Kostomlaty pod Milešovkou, Lhotka nad Labem, Libčeves, Lukov, Malé Žernoseky, Podsedice, Prackovice nad Labem, Řehlovice, Stebno, Třebenice, Třebívlice, Velemín, Vchynice, Vlastislav, Žalany, Želkovice a Žim.

ZO Teplice má rozhodnutím krajské konference rozšířenou územní působnost na území obcí Bystřany, Dubí, Háj u Duchcova, Hrob, Kladruby, Košťany, Krupka, Lahošť, Mikulov, Modlany, Moldava, Novosedlice, Ohníč, Oldřichov, Osek, Proboštov, Rtyně nad Bílinou, Srbice, Teplice, Újezdeček.

ZO Ústí nad Labem má rozhodnutím krajské konference rozšířenou územní působnost na území celého města Ústí nad Labem.